accident genericaDoi romaşcani au fost accidentaţi, vineri (14 august) seară, în timp ce traversau regulamentar bd. Roman Muşat.

“În ziua de 14 august a.c., orele 21.10, pe b-dul Roman Mușat din Roman s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a două persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 21 ani din Roman conducea un autoturism pe b-dul Roman Mușat a surprins și accidentat ușor doi pietoni care erau angajați în traversarea regulamentară a străzii. În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează Poliţia Neamţ.

Accidentat a fost şi un al treilea romaşcan, care a “ratat” trecerea de pietoni cu aproximativ 10 metri.

“În ziua de 14 august a.c., orele 19.55, pe strada Bogdan Dragoș din Roman s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 20 ani din comuna Gâdinți conducea un autoturism pe Bogdan Dragoș din Roman, a surprins și accidentat ușor un pieton de 44 ani din Roman care s-a angajat în traversarea străzii la o distanță de 10 m față de trecerea pentru pietoni. În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se menţionează în acelaşi comunicat. (ZCH NEWS)

Articolul precedentElveţian în stare de ebrietate a dat cu maşina peste un cal!
Articolul următorBărbat înjunghiat în gât, transportat cu elicopterul la Iaşi!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.