accident genericaDoi romaşcani au fost accidentaţi, vineri (14 august) seară, în timp ce traversau regulamentar bd. Roman Muşat.

“În ziua de 14 august a.c., orele 21.10, pe b-dul Roman Mușat din Roman s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a două persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 21 ani din Roman conducea un autoturism pe b-dul Roman Mușat a surprins și accidentat ușor doi pietoni care erau angajați în traversarea regulamentară a străzii. În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează Poliţia Neamţ.

Accidentat a fost şi un al treilea romaşcan, care a “ratat” trecerea de pietoni cu aproximativ 10 metri.

“În ziua de 14 august a.c., orele 19.55, pe strada Bogdan Dragoș din Roman s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 20 ani din comuna Gâdinți conducea un autoturism pe Bogdan Dragoș din Roman, a surprins și accidentat ușor un pieton de 44 ani din Roman care s-a angajat în traversarea străzii la o distanță de 10 m față de trecerea pentru pietoni. În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se menţionează în acelaşi comunicat. (ZCH NEWS)