0:00

Un tânăr, de 28 de ani, din Roman, se află în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind suspectul principal într-o serie de furturi din locuințe. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Roman ieri, 13 ianuarie.

Suraj Ciriblan va rămâne în arest cel puțin până pe 11 februarie, potrivit informațiilor publicate pe site-ul instanței de judecată.

Romașcan arestat pentru mai multe furturi. Un televizor, haine și calorifere au fost tentațiile cărora nu le-a putut rezista!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Polițiștii luaseră împotriva lui măsura reținerii pentru 24 de ore, în urma dovezilor pe care le-au găsit în cadrul unor percheziții acasă la inculpat ce au avut loc joi, 12 ianuarie.

“Din cercetări a reieșit că, în perioada 3-5 noiembrie 2022, un tânăr de 28 de ani, din Roman  ar fi pătruns prin forțarea unui geam, în imobilul unei femei, de 53 de ani, din municipiul Roman, de unde ar fi sustras un televizor, mai multe articole vestimentare și alte bunuri.

Totodată, în perioada 5-7 decembrie 2022, același tânăr ar fi pătruns, prin forțarea ușilor de acces, în mai multe imobile, aflate în renovare, dintr-un bloc din municipiul Roman, de unde ar fi sustras mai multe calorifere”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

După percheziții, tânărul a fost reținut și audiat la sediul Poliției municipiului Roman.

Angela Croitoru

Articolul precedentAnunț cu dedicație, de la Apa Serv pentru locuitorii orașului Târgu-Neamț, luni, 16 ianuarie, fără apă între orele 09.00-16.00
Articolul următorVideo. Percheziții în Târgu-Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.