ROMAN: Elev intoxicat cu etnobotanice, luat cu Ambulanța în timpul orelor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn elev, în vârstă de 16 ani, de la Colegiul Tehnic ”Miron Costin” din Roman, a fost transportat, ieri, 17 noiembrie, în jurul orei 9:00, la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului din Roman, ca urmare a unei intoxicații cu etnobotanice.

Elevul a fost dus la unitatea spitalicească de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț, acesta fiind diagnosticat cu „sindrom confuzional, stare postsincopală, intoxicaţie cu etnobotanice”.

Potrivit prof. Viorel Stan, inspector școlar general al IȘJ Neamț, reprezentanții Colegiului Tehnic ”Miron Costin” l-au informat cu privire la faptul că elevului i s-a făcut rău, în timpul orelor de curs, însă nu a primit date cu privire la diagnosticul acestuia.

Conform procedurii, reprezentanții unității trebuie să anunțe când un elev este transportat cu Ambulanța la spital. Nu am primit alte detalii. O să mă interesez”, a precizat inspectorul Stan.

De la Colegiul Tehnic, în momentul redactării articolului (14.00), niciun director nu era disponibil, deoarece era ședință de Consiliu Profesoral. (M. TEODOROF)

Articolul precedentEvocare Elena Niţă Ibrian, la Biblioteca „Kirileanu”
Articolul următorPreşedintele CJ Neamţ, alături de „Meşterul turistic”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.