reclama autocenter

Aşa cum se obişnuieşte la fiecare şedinţă ordinară a Consiliului Local Piatra Neamţ, performanţa se premiază. De această dată a fost rândul unui sportiv să primească diplomă de recunoştinţă direct de la primarul Dragoş Chitic. Este vorba despre un elev de elită al Şcolii Gimnaziale “Daniela Cuciuc”, campion naţional la atletism viteză. Atât Robert Gavril, căci despre el este vorba, cât şi antrenoarea acestuia, Iulia Olteanu au fost prezenţi în faţa Consiliului Local Piatra Neamţ, pentru a primi aprecierea întregii comunităţi transcrisă în diplome de recunoştinţă. Primarul Dragoş Chitic a înmânat diplomele şi i-a felicitat pe performerii de la Clubul Sportiv Ceahlăul.

Iulia Negură-Olteanu şi Robert Gavril (stânga imaginii)

“Mă bucur că şi de această dată putem premia performanţa şi mă bucur că încă o dată oraşul Piatra Neamţ este făcut cunoscut prin rezultatele de excepţie ale acestor sportivi”, a spus Dragoş Chitic, primarul municipiului Piatra Neamţ.

Robert Gavril este campion naţional la sportul pe care îl practică, este un elev cu rezultate excepţionale la învăţătură, a obţinut 48 de medalii la campionatele naţionale de atletism viteză şi anul acesta a fost cooptat la lotul naţional. (E.C.)

Articolul precedentCentenarul Unirii Basarabiei cu România la Biblioteca “Kirileanu”
Articolul următorLocuri de muncă pentru bugetari: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.