Unic Piatra Neamţ, revedere cu Nneka și Salaoru!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiA doua partidă la rând pe teren propriu pentru voleibalistele de la Unic în Divizia A1are loc, joi, 20 octombrie, cu Volei Alba Blaj, campioana în exercițiu. Formația din „Mica Romă” a câștigat dramatic, scor 3-2, în prima etapă, acasă, cu CSM București, iar pietrencele au fost întrecute cu 3-1 de echipa Dinamo București.

Pentru noi este un început de sezon foarte greu însă trebuie să ne jucăm șansa la fiecare meci”, a spus Mihaela Voivod, antrenoarea principală a moldovencelor.

Antrenate de sârbul Darko Zakoc, laureatele ultimelor două ediții reprezintă o forță și-n actuala stagiune. Nu mai puțin de 7 jucătoare străine au întărit lotul, românca Nneka Onyejekwe fiind ultima sosită în tabăra adversă.

Mă aștept ca joi să evoluăm mult mai bine decât cu Dinamo chiar dacă-i un adversar mai valoros. Sper ca de la meci la meci echipa să crească în valoare. Iarăși ne întâlnim cu Nneka, Salaoru și Berdilă, pe care le-am văzut la Piatra Neamț în meciurile naționalei”, a mai completat Mihaela Voivod.

Adriana Bobi, fostul centru al echipei Volei Alba Blaj, în vârstă de 28 de ani, evoluează, din acest sezon, la Unic Piatra Neamț. (Ana MOISE)

Articolul precedentVerificați firmele care oferă job-uri în străinătate!
Articolul următorS-au mărit amenzile în domeniul silvic, iar mașinile se confiscă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.