0:00

Știre actualizată: bărbat în arest preventiv după ce și-a bătut fosta soție, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Bărbatul de 62 de ani, a fost prezentat Judecătoriei Piatra Neamț, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Știre iniațială: O femeie de 53 de ani, din Săvinești, a reclamat la poliție, faptul că, pe 15 iulie, fostul soț a încălcat ordinul de protecție.

Polițiștii au constatat că, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict izbucnit spontan, fostul soț, un bărbat de 62 de ani, din Săvinești, ar fi lovit-o pe femeie, adresându-I injurii și amenințări cu alte acte de violență. Bărbatul a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Piatra Neamț, la data de 18 martie 2021, prin care s-a dispus evacuarea acestuia din imobil, fiind obligat să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de femeia în cauză.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea prevederilor ordinului de protecţie, violenţă în familie şi ameninţare.

Angela Croitoru

Articolul precedentȘoferul acuzat că a provocat accidentul mortal de la Țolici arestat
Articolul următorTrei taxiuri imobilizate pentru transport ilegal de persoane
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.