Un bărbat de 63 de ani, din Bălțătești a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pentru că ar fi exercitat acte de violență asupra fostei sale soții şi ar fi încălcat ordinul de protecţie emis pe numele său.

Marți, 22 iunie, femeia în vârstă de 59 de ani l-a reclamat la Poliția Rurală Crăcăoani. Echipajul de polițiști, care s-a deplasat la fața locului, a constatat că acesta ar fi intrat în casa fostei sale soții, încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecţie emis de Judecătoria Târgu-Neamţ. Pe fondul unor discuţii în contradictorii, bărbatul ar fi amenințat-o și ar fi lovit-o.

Bărbatul a fost găsit de polițiști și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

“În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și încălcarea ordinului de protecție, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț“, a precizat Georgiana Moşu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

Astăzi, 23 iunie, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Angela Croitoru

Articolul precedentDisconfort termic, vijelii și maxime de până la 37 grade Celsius până pe 25 iunie, în Moldova
Articolul următor16 dosare penale în Acţiunea europeană “Alcohol&Drugs“
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.