nadina

La câteva zile după trimiterea în judecată de către DNA a lotului evazioniștilor, care ar fi fost coordonați de omul de afaceri Marius Crăciun, Nadine Simion, fost consilier județean din partea PP-DD Neamț, partenera omului de afaceri, a fost condusă pentru audieri la sediul Poliției Neamț.

Motivul nu are de-a face cu ancheta DNA-ului. Pur și simplu ea a fost oprită în trafic, deoarece circula având permisul de conducere suspendat. Conform unor declarații oficiale, ea nu se afla la prima abatere de acest gen, fiind oprită în trafic de către polițiștii din Bacău și apoi de către cei din Neamț, ultima dată pe 30 decembrie, înainte de Anul Nou.

Comisarul șef Paul Tablan, şeful Poliţiei Neamţ, ne-a declarat că persoana în cauză a fost oprită în trafic, a refuzat dialogul cu polițiștii, le-a adresat cuvinte injurioase, s-a închis în mașină și, la un moment dat, a încercat să plece cu mașina, iar în momentul în care a dat cu spatele l-a lovit pe un polițist. Cu greu, a fost condusă spre sediul poliției pentru declarații. Poliţia a prezentat, ieri noapte, dosarul la procuratură, cerând reţinerea pe 24 de ore, pentru ultraj. Indiferent de ce va fi hotărât procurorul, astăzi poliţia se va adresa instanţei care a emis decizia de interdicţie de a părăsi ţara, în care sunt specificate anumite obligaţii pentru Nadine Simion, printre acestea cea de a se prezenta ori de câte ori e nevoie la chemarea organelor judiciare şi de a nu comite alte infracţiuni. (Z.C.H.)

Articolul precedentBorca: Problemele cu apa s-au rezolvat
Articolul următorPrelevare de organe la Spitalul Judeţean

1 COMENTARIU

  1. De ce publicati asa poze in ziar? Nu va ganditi ca poate citesc ziarul si copii sau o femeie insarcinata?

Comments are closed.