politie mascati 04 (2)Un grup infracțional, specializat în exploatarea și favorizarea prostituției, care a acţionat la Torino, în perioada iunie-august 2013, a fost destructurat, săptămâna aceasta, de poliţiştii suceveni, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Suceava.

Peste 20 de polițiști judiciariști, cu sprijinul luptătorilor SAS au desfășurat o acțiune pentru localizarea şi reţinerea celor 6 persoane posesoare de mandate europene de arestare emise de autoritățile italiene.

“Mandatele europene de arestare, emise de autoritățile italiene, vizau tineri din orașul Salcea, municipiile Suceava și Bacău și comuna Horodnic de Sus. În urma activităților investigative desfășurate toate cele 6 persoane, 5 bărbați și o femeie au fost localizate și s-au dispus măsuri specifice pentru reținerea acestora în condiții de siguranță. Un tânăr de 23 de ani din orașul Salcea a fost localizat și reținut pe raza municipiului Suceava. Un bărbat de 40 de ani din municipiul Suceava a fost localizat și reținut pe raza localității de domiciliu. Un alt tânăr de 20 de ani din municipiul Suceava a fost localizat pe raza comunei Bălăceana. Alte două persoane urmărite, un tânăr de 27 de ani, din comună Horodnic de Sus și o tânără de 26 de ani, din municipiul Bacău, au fost localizați într-un vehicul ce se deplasa pe DN2. Cu sprijinul echipajelor de poliție rutieră, autoturismul a fost blocat pe raza localității Spătărești, iar cei doi au fost reținuți. Toate persoanele au fost reținute și conduse la sediul IPJ Suceava, fiind introduse în arestul poliției, urmând a fi prezentate Curții de Apel Suceava”, se precizează în comunicatul citat. (ZCH NEWS)

Articolul precedentLIGA A II-A: Ceahlăul – Rapid (25.11, 19:00, Digi Sport 1)
Articolul următorACTUALIZARE Percheziţii DNA într-un caz de fraudare a fondurilor europene! Instituţii vizitate!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.