0:00

Reprezentanții elevilor votează un regulament, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Reprezentanții Consiliului Județean Neamț al Elevilor vor dezbate și vor vota un nou Regulament de Organizare și Funcționare a structurii reprezentative a elevilor din România. Deciziile se vor lua în perioada 5-12 august a.c., în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Consiliului Național al Elevilor, care își desfășoară lucrările în cadrul „Școlii de Vară” de la Sinaia. La aceeași întâlnire vor fi prezentate rapoartele de activitate ale membrilor Biroului Executiv. De asemenea, ”se va elabora și metodologia pentru alegerile din anul școlar viitor și pașii necesari pe care elevii trebuie să îi urmeze, în vederea îndeplinirii unui proces electoral corect și transparent la nivel școlar, județean, regional și național”.

Pe parcursul săptămânii petrecute la Sinaia vor avea loc ”sesiuni de dezvoltare personală şi profesională prin traininguri și workshopuri facilitate de profesori din reţeaua de formatori CNE”.

Adunarea Generală Extraordinară a CNE de la Sinaia este a doua întâlnire de acest gen în anul şcolar 2013-2014, după cea din februarie 2014, de la Braşov, care a avut ca scop alegerea noii conduceri a CNE.

(M.T.)

Articolul precedent„Ministru pentru o zi”
Articolul următor„Consiliul Elevilor premiază iubitorii de carte!”