0:00

Reguli noi pentru mutarea mașinilor parcate regulementar, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiGuvernul României a adoptat o serie de noi reguli privind mutarea vehiculelor parcate regulamentar. Aceste măsuri sunt menite să faciliteze desfășurarea lucrărilor publice și intervențiile de urgență, precum incendiile și accidentele.

Conform noilor reglementări, autoritățile locale sau administratorii drumului vor avea dreptul de a muta mașinile parcate regulamentar în anumite situații. Acestea includ necesitatea efectuării unor lucrări publice sau intervenții de urgență. În astfel de cazuri, autoritățile sunt obligate să anunțe din timp efectuarea lucrărilor care impun mutarea vehiculelor.

Mutarea mașinilor se va face fără a implica costuri suplimentare pentru proprietari, iar vehiculele vor fi relocate la o distanță cât mai mică de locul inițial de parcare.

În situațiile de urgență, cum ar fi incendiile sau accidentele, anunțul prealabil nu mai este necesar, permițând astfel intervenția rapidă și eficientă a echipelor de salvare.

Aceste măsuri au fost adoptate pentru a asigura o gestionare mai eficientă a spațiului public și pentru a permite intervenții rapide în cazurile de urgență, fără a afecta drepturile proprietarilor de vehicule parcate regulamentar.

Denisa POPA

Articolul precedentVIDEO. FOTO. Cinci persoane au murit în urma unui teribil accident rutier
Articolul următorTemperaturi extreme și furtuni în Regiunea Nord-Est
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.