pietricica turism

Un spectacol grandios s-a desfăşurat, în perioada 21 -24 martie, la Pieve di Cento, Bologna, Italia. Un maraton al dansului sportiv, care a reunit pe ring nu mai puţin de 2.300 perechi de dansatori, din 57 de ţări şi 5 continente. Dansul sportiv a căpătat valenţe internaţionale prin participarea celor mai buni dansatori din lume. România a fost prezentă cu un număr considerabil de sportivi, impresionând atât juriul, cât şi publicul prezent pe parcursul celor 4 zile de concurs prin graţia şi talentul lor.

Prima pereche de dans din Piatra Neamţ, reprezentând România, care a urcat pe podium în Europa, la un concurs de dans sportiv, trecând graniţele ţării în câştigarea gloriei, ocupând locul 2 din 26 de perechi participante la categoria Open Standard 6-11 ani a fost alcătuită din ALEXANDRU-MARIAN SABIN şi IASMINA-ANIELA-ANDREEA ROIBU.

La categoria Open Latino 6-11 ani,  perechea nemţeană ALEXANDRU-MARIAN SABIN şi IASMINA-ANIELA-ANDREEA ROIBU a ocupat un binemeritat loc 6 în finala concursului  dintr-un număr de 52 de perechi participante. Sportivii Clubului Ray’ S Dance Piatra Neamţ au reprezentat cu mândrie ţara la acest concurs de anvergură mondială. (C.T. STURZU)