0:00

Recidivist la un pas de a se arunca de pe pod! A fost salvat de poliţişti!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 41 de ani, din Cotu Vameş, a fost salvat de poliţiştii de la Horia, care l-au convins să nu se arunce în Siret.

Omul este cercetat în mai multe dosare penale, sub acuzaţiile de furt şi de tulburarea liniştii publice şi are antecedente penale.

Nemulţumit că se află sub control judiciar şi trebuie să meargă în fiecare săptămână să dea cu subsemnatul la poliţie, s-a hotârăt să-şi rezolve problemele în stilul personal.

Vineri (2 octombrie) după-amiaza s-a îmbătat, ca să-şi facă un pic de curaj, apoi s-a urcat pe un pilon al podului de peste Siret şi a ameninţat că se aruncă de la o înălţime de 8-9 metri.

La faţa locului s-au dus pompierii militari, o ambulanţă şi poliţiştii de la postul comunal din Horia, ultimii reuşind să-l convingă pe bărbat că sinuciderea chiar nu este o soluţie.

După o discuţie între agenţi şi recidivist, cel din urmă a înţeles că e mai bine să fie viu, sub control judiciar decât mort şi „liber” şi a renunţat la ideea de a se arunca în gol. (C. MIRCEA)

Articolul precedentPovestea podului de la Bicaz continuă cu o nouă amânare!
Articolul următorScenariu de groază: incendiu la Cabana Dochia şi un avion prăbuşit! FOTOGRAFII NOI
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.