Finala fazei judeţene a Cupei Satelor va fi urmărită, la faţa locului, de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, anunţă Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ, într-un comunicat de presă.

Răzvan Burleanu vine la finala judeţeană a Cupei Satelor, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Răzvan BURLEANU

„Acesta urmează a poposi la Tămăşeni în ziua de duminică, 11.11.2018, în jurul orei 14:00, pentru a vedea finala întrecerii şi pentru a participa la festivitatea de premiere”, precizează sursa citată.

Răzvan Burleanu vine la finala judeţeană a Cupei Satelor, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Ioan Costin TOMA

„Este o onoare pentru noi, un judeţ cu atât de puţine echipe înscrise în competiţie, să avem la finală pe preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, domnul Răzvan Burleanu, iniţiatorul acestui proiect la nivel naţional”, a precizat Ioan Costin Toma, preşedintele AJF Neamţ, pentru portalul asociaţiei.

Răzvan Burleanu vine la finala judeţeană a Cupei Satelor, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Echipa din Tămăşeni, antrenată de prof. Cătălin Dumitriu (trening albastru deschis), va găzdui turneul final

La turneul final al fazei judeţene a Cupei Satelor s-au calificat echipele şcolilor din Borca, Pângăraţi, Făurei şi Tămăşeni. Meciurile vor avea loc la Tămăşeni, după următorul program:

SEMIFINALE

12:00 Borca-Făurei

12:45 Tămăşeni-Pângăraţi

FINALA MICĂ – 13:30

FINALA MARE – 14:15.

Răzvan Burleanu vine la finala judeţeană a Cupei Satelor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCampioana judeţului Neamţ la această categorie de vârstă va participa, în continuare, la faza regională (1 aprilie-15 mai 2019) şi, dacă se califică mai departe, la cea naţională (15 mai-20 iunie 2019). Formaţia câştigătoare va fi premiată cu o excursie la unul dintre meciurile din deplasare ale echipei naţionale, iar echipele de pe locurile 2-3 vor asista la o partidă a „tricolorilor” de pe teren propriu. Materiale detaliate despre această competiţie au fost publicate în ediţiile tipărite ale „Mesagerului de Neamţ” din 31 octombrie şi 1 şi 8 noiembrie. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: FRF)

Articolul precedentAșa arată apartamentul familiei Băiașu. Comunitatea românilor din Belgia face apel la ajutorarea lui Alexandru și a tatălui său
Articolul următorCadou de ziua lui Dragoș Chitic: rămâne fără director economic la primărie?
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.