Un bărbat, de 34 de ani, din Straja, comuna Tarcău, a fost adus cu ambulanța la spital, azi noapte, 23 aprilie, el declarând inițial că a fost agresat. Echipajul cu asistent medical care s-a dus la locul solicitării l-a găsit înjunghiat în piciorul stâng și în stare vizibilă de ebrietate. Pentru că sângera masiv, a fost solicitat un echipaj de terapie intensivă mobilă, care a venit în întâmpinare și l-a preluat, transportându-l la UPU Piatra Neamț.

Răzbunarea mieilor: Un bărbat din Straja s-a tăiat, după ce a căzut în cuțit, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAici, rănitul a fost diagnosticat cu plagă înjunghiată în spatele genunchiului stâng și etilism acut. Medicii i-au cusut rana și au solicitat ortopedul de gardă să-l consulte pentru a stabili dacă are vreun tendon tăiat. „Medicul Ghenadie Bucătaru i-a recomandat pacientului internarea, dar acesta a refuzat și sub semnătură a părăsit spitalul”, a declarat Victor Marghidan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Neamț.

Misterul agresiunii s-a lămurit când înjunghiatul a trebuit să clarifice situația la poliție. „Persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Tarcău, a declarat că în timp ce tăia miei, fiind și sub influența alcoolului, s-a împiedicat și s-a rănit la picior în cuțitul pe care-l avea în buzunar”, după cum a precizat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. (C.I.)

Articolul precedentS-au stabilit locurile pentru afişaj electoral la Piatra Neamţ
Articolul următorBirou Stare Civilă Piatra Neamţ: Program înregistrări decese
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.