O avarie apărută pe strada Rozelor din Piatra Neamț s-a transformat într-un război al apelurilor telefonice de la cetățeni către dispeceratul Apa Serv. Și, cum ghinionul oamenilor a fost ca țeava să cedeze fix în ziua de Rusalii, singura rezolvare a fost să vorbească la telefon minute în șir cu dispeceri deranjați, poate, și ei că trebuie să lucreze în zile în care unii se bucură de o minivacanță. „Curge apa de luni dimineața. De atunci am sunat, dar mi s-a spus că e zi de sărbătoare și nu are cine să intervină. Eu știam că există echipe de intervenții indiferent de sărbătoare ori program. Am revenit și marți cu un telefon. Atunci mi s-a spus sec că există avarii mai importante și să mai aștept. Eu am tot așteptat, dar deja mi-am umplut mașina de noroiul luat pe tălpile pantofilor. Exact în același loc a fost o altă avarie acum două săptămâni, dar atunci s-a intervenit de a doua zi și s-a rezolvat”, a spus Cătălin Chiriac, unul dintre pietrenii care locuiește în zonă.

Apa, într-adevăr, curge fără întrerupere și se adună în parcarea blocului C5. Dacă nu ar fi un canal pluvial în zonă, oamenii glumesc spunând că puteau să facă deja un iaz.

Miercuri, 22 iunie, l-am contactat și noi pe directorul companiei, Cătălin Dughir, căruia i-am spus de problema omului și care a spus că trimite o echipă pentru a vedea care este problema și cum poate fi rezolvată.

 

Andreea AMARIEI

Articolul precedentTu la ce liceu mergi? Cele mai bine și cele mai slab cotate licee
Articolul următorUrmărit internaţional prins la Piatra-Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.