Clubul Ray’s Dance Piatra Neamț anunţă, într-un comunicat de presă, obţinerea unor rezultate de excepţie la Cupa „Beija Flor”, disputată în week-end-ul trecut la Galaţi.

„Weekendul acesta a început cu emoții, lacrimi, speranțe, bucurii și nu în ultimul rând plăcerea și satisfacția care nu a întârziat să apară fiind rodul muncii noastre”, precizează sursa citată.

Campioni la Cupa „Beija Flor”

Competiţia a fost organizată de clubul gălățean de dans sportiv „Beija Flor”, în colaborare cu Federația Română de Dans Sportiv. Probele s-au derulat la Sala Sporturilor „Dunărea”, cea de-a XII-a ediție a Cupei „Beija Flor” fiind completată de prima ediție a „Danube Dance Fest”, competiție dedicată grupurilor și baletului.

Printre invitaţi s-a aflat și gălățeanul Momo Peter Sanno, cunoscut publicului pentru momentele spectaculoase de dans contemporan din cadrul emisiunii „Românii au talent”, de la Pro TV.

Pentru prima zi au fost înscrise 161 de perechi, printre acestea aflându-se și dansatori de la 4 cluburi din Republica Moldova, în timp ce pentru competiția formațiilor au confirmat participarea 500 de persoane.

Iasmina şi Alex

Rezultatele clubului pietrean:

FETE SOLO BRONZ 10-11 ANI
Chirilă Iasmina Gabriela Locul 1

PRECOMPETIŢIONAL 2 DANSURI 4-7 ANI
Toma Darius – Dediu Alessandra Maria Locul 1

PRECOMPETIŢIONAL 2 DANSURI 8-9 ANI
Stan Rareş Ştefan – Macovei Delia Elena Locul 1

PRECOMPETIŢIONAL 2 DANSURI 10-11 ANI

Toma Iustin Casian – Dediu Gabriela Veronica Locul 1

CLASA HOBBY 8-9 ANI 12 PERECHI

Bogdan şi Teodora

Tatulea Bogdan Ştefan – Teodora Frăsinel  Locul 2

CLASA HOBBY 10-11 ANI 15 PERECHI
Toma Iustin Casian – Dediu Gabriela Veronica Locul 7 Finala

Debutanţi

Prisacă Elena – Semifinala
Stepanov Gabriel şi Baltag Carina – Semifinală

Clubul pietrean a mai participat, în perioada 2-4 martie, la Târgu Mureș, la Campionatul Național de Dans Sportiv 2018 – Cupa Mureșul, ediția a II-a, eveniment la care au participat nu mai puțin de 311 perechi.

Delia şi Ştefan

„Perechea Alexandru-Marian Sabin și Iasmina-Aniela-Andreea Roibu s-a clasat pe un merituos Loc 5 din 21 de perechi participante la clasa HOBBY 6-11 ani promovând astfel în Clasă E. În același concurs au participat la categoria OPEN STANDARD 14-15 ani perechea Roibu Sandra –  Gabriela – Sorina și Burlacu Rareș – Andrei, obținând locul 26 și perechea Sturzu Ștefan Cristian – Țăpuc Delia Elena care a obținut locul 15. La categoria OPEN LATINO 14-15 ani perechea Sturzu Ștefan Cristian – Țăpuc Delia Elena a obținut locul 15”, se precizează în comunicat.

De asemenea, în perioada 24-25 februarie, a avut loc Festivalul Copiilor, organizat de Clubul de Dans „Feather Step” București. „Acesta s-a desfășurat la Sala Apollo București iar perechea Alexandru-Marian Sabin și Iasmina-Aniela-Andreea Roibu a obținut locul 2 la categoria Hobby 6-9 ani. Mulțumim copiilor, mulțumim părinților, mulțumim întregii echipe RAY’S DANCE sunteți o echipă minunată și mulțumim pentru încrederea acordată!”, menţionează reprezentanţii clubului pietrean.

Iasmina

Începând cu 9 martie, clubul RAY’S DANCE a demarat un proiect nou, “O oră de dans la Decathlon!”, prin care se dorește ca dansul să se facă cunoscut la nivel de masă.

Dansul generează armonie între corp-minte-emoţii şi aduce o stare de unificare a acestora. Prin mişcare îţi poti creste abilitatea de a-ti exprima sentimentele si ideile şi poţi să stabileşti mai usor relatii interpersonale. În plus, dansul energizează tot corpul şi deblocheaza tensiunile acumulate în muschi prin posturi gresite sau chiar tensiuni nervoase”, spune psihologul Patricia Cihondaru. (ZCH NEWS; FOTO: RAY’S DANCE)

Articolul precedentUn tânăr riscă pușcăria pentru că a intrat cu mașina în stâlp
Articolul următorAtmosferă sobră la investirea noului prefect de Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.