Rares Marin

Petrotub Roman vrea să-și întărească lotul pentru partea a doua a campionatului Ligii a III-a, dar și pentru jocurile din play – off. Rareș Marn, de la FCM Moinești a fost contactat deja pentru perfectarea unui transfer.

”Rareș Marin și-a manifestat dorința de a veni la gruparea noastră. A făcut două zile pregătire cu noi și ne-am convins de calitățile sale. Mai urmează să se înțeleagă cu conducerea clubului. Dacă se va întâmpla acest lucru, va veni în cantonament și se va alătura lotului”, a declarat antrenorul second al ”ţevarilor” Iosif Susanu.

O primă fază a pregătirilor de iarnă, cea de readaptare la efort, s-a încheiat pentru lotul de fotbaliști ai Petrotub Roman, coordonat de antrenorii Valentin Avădanei și Iosif Susanu. Faza amintită s-a sfârșit cu un antrenament de acumulări fizice.

“Varianta cu jocul amical de la Piatra Neamț, contra Ceahlăului, a căzut, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Luni am pleca într-un stagiu de pregătire de nouă zile la Agapia. Din lot lipsesc Lupușoru și Ghidarcia, ambii cu probleme de sănătate și care trebuie să mai facă analize medicale”, a afirmat antrenorul secund Iosif Susanu. (C.S.)