Tatăl și fiul, la înălțime
Tatăl și fiul, la înălțime

Naţionala masculină de volei – cadeţi are un nou antrenor în persoana profesorului Rareş Gavril. În familia profesorului Gavril, tatăl, Dan, a fost desemnat în urmă cu doi an selecţionerul lotului naţional de seniori. Numirea fiului, Rareş, care este totodată şi liberoul echipei Volei Club Municipal – LPS Piatra Neamţ, vine ca o recunoaştere a meritelor celor doi, tată şi fiu, astfel că predarea ştafetei de slecţioner în cadrul ceremoniei finalului de an la LPS Piatra Neamţ, a fost una emoţionantă. Alături de Rareş Gavril o distincţie specială a primit-o şi profesorul Andrei Nica, cel care face cuplu de antrenori la echipa de volei masculin a juniorilor LPS Piatra Neamţ.

„Este o primă convocare pentru mine care mă ajută în cariera mea de profesor. Sper să aplic în cadrul catedrei de volei de la LPS Piatra Neamţ toate cunoştiinţele pe care le voi dobândi ca selecţioner. La Piatra Neamţ avem câţiva jucători de perspectivă, începând cu Butnaru, component al lotului naţional de juniori, dar selecţia şi performanţa depind de foarte mulți factori”, a declarat Rareş Gavril.

În calitate de libero al echipei Volei Club Municipal LPS Piatra Neamţ, profesorul Rareş Gavril spune că nu s-a hotărât dacă va continua să evolueze şi în sezonul viitor la echipa pietreană, iar o decizie finală urmează să o ia după ce va reveni de la lotul naţional de cadeţi.

Articolul precedentCopii arși, din Mastacăn, duși de urgență la București
Articolul următorAtenție dacă aveți nevoie de un cazier la Iași
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.