Raportul noului director de la Publiserv, prezentat la sediul PNL Neamț. Video, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSchimbarea de director de la SC Publiserv SA, societatea a municipiului Piatra Neamț, nu a unui partid (PSD sau PNL sau PMP, ca să vorbim de cele care punctează la acest capitol), bună sau nu, s-a făcut pe bază de o nouă majoritate la Piatra Neamț. Exact la fel cum s-a făcut și numirea fostului de la PSD înainte. Nou și îngrijorător este că noul director a fost adus să facă un raport de activitate (un pic asemănător cu cele ale foștilor directori puși de PCR) la sediul PNL, într-o conferință de presă!

Primarul Dragoș Chitic nu spunea, retoric, de mai multe ori, că politica nu are ce căuta în primărie? Întrebarea pe invers vine imediat: ce caută Publiserv în sediul PNL, chiar dacă directorul este membru de partid? Una este solidaritatea de partid, alta este răspunderea administrativă. Exact aceeași prostie au făcut-o cei de la PMP, care au făcut conferință de presă la partid, prezentând rapoarte de activitatea ale directorilor de societăți ale municipiului.

Gheorghe Triboi, noul director de la Publiserv SA, pare convins că lucrurile merg bine. Nici nu putea spune altceva la sediul partidului care controlează Consiliul de Administrație, care, la rândul său, l-a propulsat în funcție. (V.B.)

Articolul precedentTrupa Teen Act Piatra Neamţ, locul I la Festivalul de Teatru „Birlic”! Premii individuale pentru Claudiu Ladan!
Articolul următorRaportul directorului de la Locativserv SRL, dat la sediul PNL Neamț. Video
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.