0:00

ACTUALIZARE: Un alt bătrân, în vârstă de 80 de ani, din satul Luncași, comuna Podoleni, s-a spânzurat în această dimineață (3 aprilie). Vecinii le-au spus cadrelor medicale de la ambulanță că, în urmă cu câțiva ani, și fiul lui a decis să-și pună capăt zilelor în același fel. Se pare că, la fel ca și bătrânul din Bodești, și cel de la Podoleni avea probleme psihice. În schimb, bărbatul de la Săbăoani s-a sinucis pentru că l-a părăsit nevasta. Medicii și asistenții de la SJA Neamț spun că, în fiecare an, în timpul posturilor mari, sunt mai multe sinucideri decât de obicei. (C.M.)

*****************

ŞTIRE INIŢIALĂ: În perioada 31 martie – 2 aprilie, Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) Neamţ a avut 6 solicitări pentru persoane pe care nimeni nu le-a mai putut ajuta. Intervențiile au fost consemnate într-unul din cele mai sinistre buletine de presă emise în ultima vreme de SJA Neamț.

ACTUALIZARE Raport sinistru de la Ambulanța Neamţ: 6 morți în 3 zile, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘirul morților a fost deschis, în dimineața de 31 martie, la ora 9:30, la Săbăoani, în satul Traian, unde un bărbat de 49 de ani s-a spânzurat și a fost găsit când era deja mort.

O oră și jumătate mai târziu, o ambulanță a fost chemată în Lunca Moldovei, unde a fost descoperit un alt bărbat, în vârstă de 63 de ani, care se afla în stop cardio-respirator. I s-au făcut manevre de resuscitare, însă n-a răspuns, așa că a fost declarat decedat.

Ziua de 1 aprilie a început cu o solicitare de la Grințieș, unde un bărbat de 60 de ani a căzut într-un canal. A fost găsit în stop cardio-respirator, fără nicio șansă.

La prânz, o ambulanță a fost chemată la Bahna, unde un nou-născut de 3 săptămâni nu mai avea semne vitale și nici n-a mai putut fi salvat.

Pe 2 aprilie, dimineață, un alt copil, în vârstă de 4 luni, a murit la Buhalnița. În cazul lui s-au făcut manevre de resuscitare, dar fără răspuns.

Tot pe 2 aprilie, un bătrân de 78 de ani din Bodeștii de Jos a fost găsit spânzurat. Avea traumatism cervical sever și a fost declarat decedat, fără indicații de resuscitare. (C.M.)

Articolul precedentFOTO Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului – Piatra Neamţ
Articolul următorGuvernul încurajează la angajator formarea ucenicilor și stagiarilor
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.