Răpire pastorală cu autoturismul, destinația finală – o stână din Bodești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO poveste rurală, cu accente de ”litigiu de muncă”, s-a petrecut la Bodești, în ziua de 24 iulie. Victima întregii acțiuni – un bărbat de 35 de ani, angajat la o stână din localitate, a reușit în cele din urmă să anunțe poliția . Urmarea a fost că agresorii săi, trei bărbați cu vârste între 37 și 42 de ani, au fost reținuți sub acuzațiile de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate.

Din cercetări a rezultat că toți cei 4 au băut la locuința unuia dintre ei și, pe fondul unor discuții  contradictorii între ciobanul de 35 de ani și angajatorul lui, a început o încăierare. Ciobanul a fost lovit cu pumnii și picioare de către doi din cei trei participanți la scandal, urcat apoi cu forța într-un autoturism și dus la stâna la care este angajat. Un fel inedit și violent de a asigura transportul către locul de muncă. Prin prisma Codului Penal, însă, lucrurile se văd altfel, mai ales că bărbatul de 42 de ani se afla sub control judiciar, tot pentru comiterea unor infracțiuni cu violență, așa că are șanse marti să primească un mandat de arestare.

”În urma documentării activității infracționale, cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Astăzi, 26 iulie, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”.

C.M.

Articolul precedentL1 Politehnica Iaşi joacă pentru locul I * FC Botoşani are deplasare grea la FCSB
Articolul următorConsiliul Județean Neamț: Peste 264 de milioane de lei investiție în drumuri județene și poduri