0:00

Răbufnire a iernii de Mărţişor. Drumarii acţionează cu sute de utilaje, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNinsoarea de ieri şi de azi noapte, 8 spre 9 martie, a scos drumarii cu sute de utilaje pe toate drumurile naţionale din judeţele situate în nord-estul ţării.

Cerul este acoperit şi ninge în zona joasă din Neamţ şi din Suceava, fulguieşte în Bacău, Huşi (Vaslui), Câmpulung Moldovenesc (Suceava) şi în Iaşi. Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza şi să conducă prudent. Carosabilul este umed cu porţiuni acoperite de zăpadă frământată cu o înălţime de 1-3 cm pe drumurile din Neamţ. În Suceava în special în zona joasă, carosabilul este umed cu zăpadă frământată de 1-2 cm. Vânt cu viteze de 15 până la 30 de km/oră, din sector nord-vestic, se resimte în Botoşani şi zona joasă a Sucevei. Vizibilitatea este bună.

Secţia Drumuri Naţionale a acţionat, începând de ieri, în Piatra Neamţ cu 29 de autoutilaje şi au fost răspândite 277 de tone de material antiderapant pe principalele artere de circulaţie. În judeţul Iaşi încă se acţionează cu 132 de utilaje, câteva zeci acţionează în continuare şi în Neamţ, Bacău, Botoşani, Vaslui şi Suceava, potrivit informaţiilor oferite de Nicolae Popovici, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Iaşi.

Angela Croitoru

Articolul precedentL1 FC Botoşani a ratat intrarea în play-off
Articolul următorBăiat de 17 ani lovit pe trecere în Piatra Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.