0:00

„QUO VADIS?” de Sylvia Trăistariu la Muzeul de Artă Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiComplexul Muzeal Județean (CMJ) Neamț şi Muzeul de Artă Roman invită publicul iubitor de artă la expoziția de pictură-colaj-grafică intitulată „Quo Vadis?”, semnată Sylvia Trăistariu. Expoziţia cuprinde peste 40 de lucrări și are vernisajul sâmbată, 21 aprilie, de la ora 15:00, fiind prezentată de scriitorul Adrian Alui Gheorghe.

„Absolventă a Universității de Artă și Design din Cluj- Napoca, cu un Masterat în Artă Plastică în cadrul Universității Naționale de Artă din București, Sylvia Trăistariu este, din 2010, membră a Uniunii Artiștilor Plastici din Romania. Artista și-a valorificat creația în expoziții colective și personale la Cluj-Napoca și București, Satu-Mare, Arad și Piatra-Neamț, dar și în expoziții de grup internaționale. Cea mai recentă recunoaștere artistică internațională este cea din 2015 în cadrul Bienalei Internaționale de Artă de la Beijing, unde la invitația organizatorilor și cu sprijinul ICR, a participat alături de alți trei artiști, la deschiderea Bienalei și Simpozionului «Memorie si Vis», eveniment organizat la Muzeul Național de Artă din Beijing. O parte din lucrările sale se află în colecții de stat și particulare în Germania, Austria, Anglia, China”, se precizează într-un comunicat de presă al CMJ Neamţ.

Alte detalii şi un CV al artistei în materialul oferit de CMJ Neamţ:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2018/04/roman-expo-sylvia-traistariu-invitatie.pdf

„Quo Vadis” reunește 20 lucrări de pictură și peste 20 lucrări de grafică, realizate într-o manieră de lucru de tip colaj, cu imagini compuse din fragmente și secvențe picturale, nuanțe saturate, cu suprafețe grafice și text. Expoziția poate fi vizitată în perioada 21 aprilie-15 mai, între orele 10:00-18:00. (ZCH NEWS)

Articolul precedentL5: Ozana-Arsenal şi Energia-Vulturul, meciurile etapei
Articolul următorFOTO SGA Neamţ a strâns 4 tone de deşeuri la Lacul Izvorul Muntelui
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.