Stire actualizată.Puternic incendiu la Pâțâligeni, două persoane au fost carbonizate, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn puternic incendiu a mistuit gospodăria unor săteni din localitatea Pâțâligeni, comuna Pipirig, iar din primele date se pare că ar fi vorba de pierderi de vieți omenești.

Se pare că proprietarii ar fi fost surprinși de foc în timp ce dormeau și nu s-au mai putut salva. Flăcările au fost zărite de localnici în jurul orei 03:30, când s-a cerut ajutor la numărul unic de urgență 112. Vom reveni cu amănunte.

Comunicat oficial ISU Neamț: Pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă în localitatea Pâțâligeni din comuna Pipirig.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la SVSU Pipirig, Detașamentul de pompieri Târgu Neamț și SAJ Pipirig.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la o casă și două anexe gospodărești cu posibilitatea propagării la o altă casă din aceeași gospodărie dar și la alte gospodării.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.
Din păcate, pompierii au găsit în interiorul casei două persoane carbonizate (doi bărbați de 70 și 45 de ani).

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost sistemul de încălzire neizolat termic corespunzător față de materiale combustibile.

(G. S)

Articolul precedentFoto. Accident cu victime la Humulești
Articolul următorCampanie IPJ Neamț: “Tu știi pe unde colindă copilul tău?“
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.