0:00

Adolescenta dispărută de la școală a fost găsită de polițiști după două zile de căutări. Bianca Stănescu, în vârstă de 14 ani, a fost găsită în Bistrița-Năsăud, în compania unui tânăr cu care avea o relație ”de socializare”.

Puștoaica dispărută de la școală – găsită după 2 zile, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUrmare investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale, în data de 18 februarie a.c., a fost depistată pe raza orașului Beclean din județul Bistrița-Năsăud, minora STĂNESCU BIANCA de 14 ani, din com. Grajduri, dispărută din localitatea de domiciliu din data de 16 februrarie a.c. Aceasta era însoțită de un tânăr de 21 de ani, din județul Dolj.

Cele două persoane au fost conduse la sediul I.P.J. Iași, iar în urma cercetărilor efectuate nu s-au conturat aspecte de natură infracțională. Între cei doi exista o relație pe o rețea de socializare, stabilind de comun acord să se întâlnească și apoi să plece împreună spre localitatea unde au fost depistați.

Minora a fost încredințată familiei”, anunță polițiștii din Iași.

(ZCH News)

Articolul precedentApa la Neamț: potabilă la robinete, plină de bacterii în lacuri, monitorizată la județ
Articolul următorFostul primar de Grinţieş a fost arestat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.