* doi nemțeni sunt candidați: Sorin Moisă și Alexandru Rotaru

Alianța electorală PSD-UNPR-PC a depus sâmbătă lista candidaților cu care participă la alegerile europarlamentare din 25 mai. Depunerea dosarelor de candidatură a avut loc în prezența celor trei lideri ai alianței – Victor Ponta (PSD), Gabriel Oprea (UNPR) şi Daniel Constantin (PC).

Lista este deschisă de Corina Crețu (europarlamentar în funcție), urmată de un ”new entry” – Ecaterina Andronescu. Cătălin Ivan, Daciana Sârbu, Victor Boştinaru, Viorica Dăncilă şi Ciprian Tănăsescu sunt actuali europarlamentari care candidează pentru un nou mandat.

PSD-UNPR-PC s-a înscris oficial la startul europarlamentarelor, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Pe poziția a 10-a, loc considerat eligibil, regăsim unul din cei doi nemțeni care vor participa la europarlamentare din partea acestei alianțe electorale. Este vorba de Sorin Moisă, în vârstă de 38 de ani, din Piatra Neamț, care de câțiva ani este directorul adjunct de cabinet al comisarului european pe agricultură Dacian Cioloș. De la locul 13 şi până la locul 17, locuri considerate semi-eligibile, se regăsesc candidaţi de la PC, UNPR, PSD Bucureşti, TSD şi activiști PES. În acest grupaj îl regăsim pe al doilea nemțean, Alexandru Rotaru, președintele TSD Roman, de profesie inginer, care este plasat pe locul 25. (D. OSTAHIE)

Articolul precedentPiatra Neamț, realități europene
Articolul următorPledoarie pentru viață