0:00

PSD a dus o campanie corectă, una bazată pe identificarea de soluții pentru bunăstarea nemțenilor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPSD a dus o campanie corectă, bazată pe respect faţă de alegători și faţă de adversarii politici. De la începutul campaniei, PSD a organizat dezbateri cu medici, profesori, cu cei din domeniul culturii și din partea agenţilor economici. Aceasta în vederea întocmirii unui proiect viabil, menit să ofere soluţii pentru redresarea situaţiei actuale .

Şi iată, PNL-ul vine la final de campanie și pozează într-un partid-victimă care uită toate injuriile și calomniile folosite în această perioadă. Aș vrea să vă reamintesc de campania “curată” dusă de PNL în ultima lună și care a constat în atacuri permanente la adresa candidaţilor noștri și a PSD-lui, în dezinformări ale cetăţenilor și în tot felul de minciuni. Au minţit zilnic, și-au discreditat adversarii politici și au generalizat acuzaţiile.’’PSD-ul este un partid corupt” a repetat Eugen Țapu ori de cate ori a avut ocazia. Să se înţeleagă de aici că cei peste 100 000 de membri ai partidului sunt corupţi? Dacă rude ori prieteni ai senatorului Țapu au votat cu PSD-UL, asta înseamnă că sunt corupţi? Generalizarea este o greșeală,cu atât mai mare când vine din partea unui politician care duce lipsă de dovezi.

Stau și mă minunez de tupeul și de ipocrizia acestor pedeliști revopsiţi în galben-albastru care pun toate eșecurile administrării  judeţului în  seama PSD-lui, când timp de 12 ani de zile ei au fost cei care au condus Neamţul. PNL propune un program subţire, care nu are niciun suport real și nici finalitatea practică asteptată de electorat. Ei fac o propagandă ieftină și neprincipială, menită să-i păcălească pe nemţeni pentru a le da votul.

Un astfel de discurs este cel al  unui disperat care simte că pierde alegerile din 5 iunie în Neamţ și care folosește în luptă toate armele necurate. Sper ca eșecul de duminică să le fie o bună lecţie despre felul în care trebuie să te comporţi într-o competiţie.

Îi recomand lui Eugen Țapu, directorul de campanie al PNL-lui, ca înainte de a aduce acuzaţii PSD-lui, să privească în curtea propriului partid.

IOAN MUNTEANU, Director de campanie PSD Neamţ

Articolul precedentPsihiatria romașcană a evoluat
Articolul următorBACĂU/BOTOŞANI: Angajări la APIA şi Cadastru
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.