0:00

Protestul promovat pe Facebook de AUR degenerează, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrincipalele fluxuri şi portaluri de ştiri se întrec în a prezenta informaţii şi pretinse informaţii în legătură protestul început în această dimineaţă la Parlament împotriva introducerii certificatului verde la locul de muncă. Copreşedintele AUR George Simion este extrem de energic, atât prin apelurile difuzate pe Facebook, cât şi prin intervenţiile din Camera Deputaţilor, inclusiv folosind o portavoce.

Cert este că proiectul de lege nu a fost pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor, ceea ce alimentează varianta promovării certificatului prin angajarea răspunderii Guvernului.

După blocarea accesului maşinilor parlamentarilor, circa o mie de protestatari au forţat intrarea în curtea Palatului Parlamentului, reuşind să rupă cordonul jandarmilor conform biziday.ro ( ).

Pe de altă parte, celălalt copreeşedinte AUR, Claudiu Târziu acuză că protestatarii ar fi fost lăsaţi deliberat să intre la Senat.

Conform unor date de ultimă oră, preluate de la stiripesurse.ro, George Simion îi scoate afară pe protestatari din Senat şi le cere parlamentarilor să iasă în stradă pentru a discuta cu oamenii.

(ZCH)

Sursă foto: biziday.ro

Articolul precedentUn bătrân a ajuns la spital după ce maşina în care se afla s-a răsturnat
Articolul următorFoto. Târgu Neamţ: Moş Crăciun va ajunge şi la copiii orfani şi la bătrânii fără familie
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.