reclama autocenter

cj 2013 02

Continuăm să publicăm lista proiectelor depuse la Consiliul Județean Neamț în cadrul sesiunii de anul acesta. După ce am publicat lista referitoare la cultură, religie, învățământ, vă prezentăm lista celor care își doresc un impact social în urma proiectelor depuse (V. BĂLĂNESCU)

1. Asociaţia de consumatori Protect&Justice – Piatra Neamţ, vine cu un proiect care va necesita probabil pliante, două-trei întîlniri publice, emisiuni TV, cu titlul “Tineri consumatori, protejaţi-vă sănătatea!”.

2. Asociaţia Sofiaman pentru comunitate – Brusturi, propune o  temă generoasă, vagă, dar probabil cu obiective clare – “Cetăţenie activă în anul European al cetăţenilor”.

3. Asociaţia nevăzătorilor din România – filiala judeţeană Neamţ, dorește  să atragă atenția asupra problemelor celor pe care îi reprezintă cu proiectul “Socializează cu noi”.

4. Asociaţia Alexiana Piatra Neamţ, așteaptă sprijinul necesar al Consiliului Județean pentru fucționarea “Clubului tinerilor seropozitivi HIV”.

5. Asociaţia dezvoltare durabilă pentru România Agapia încearcă să dezvolte “Servicii mobile de îngrijire la domiciliu” și a înregistrat proiectul cu același nume.

6. Asociaţia Sens Civic         promovează proiectul “Vacanţă activă”.

7. Asociaţia Speranţă şi ajutor Roznov dorește “Un strop de fericire, o rază de iubire” și speră să se califice la o sumă din cele puse la dispoziție.

8. Parohia Războienii de Jos a depus proiectul  “Un strop de fericire”.

9. Parohia Sfinţii Voievozi Săvineşti merge la selecție cu proiectul  “Dar din dar se face Rai”.

10. Asociaţia de dezvoltare locală Eco Land Târgu Neamţ promovează voluntariatul prin proiectul “Voluntarii de fapte bune”.

11. Parohia Căciuleşti se implică în actul de învățământ și propune tema “Învaţă pentru viitor”.

12. Asociaţia pentru prevenirea şi combaterea consumului de droguri şi a violenţei în familie AQUILA Piatra Neamţ continuă șirul de proiecte prin care cere finanțare de la Consiliul Județean Neamț și Primăria Piatra Neamț cu proiectul “Informare şi consiliere antidrog a tinerilor din învăţământul preliceal din judeţul Neamţ”.

13. Asociaţia Elim-Diaconia Dobreni vrea bani pentru proiectul “Ajutorarea copiilor aflaţi în dificultate”.

14. Cabinet individual de psihologie Spătaru Mihaela Liliana – Piatra Neamţ propune proiectul  “Nu sunt singur”.

15. Asociaţia ACASĂ – Centru de zi pentru vârsta a III-a  – Tupilaţi, propune un proiect asemănător celui de la Agapia , “Acasă – sprijinul vârstnicului aflat în dificultate”.

16. Asociaţia RIANA pentru dezvoltarea vieţii şi sprijin familial s-a înscris pentru finanțare cu proiectul “Cine este persoana cu sindrom Down?”.

17. Asociaţia pentru educaţie permanentă şi dezvoltare Piatra Neamţ vrea să alcătuiască “Harta serviciilor sociale din Judeţul Neamţ” și pentru asta cere și finanțare de la Consiliul Județean.

18. Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ încearcă se se califice și la nivelul proiectelor sociale, după ce a înscris mai multe proiecte la secțiunea învățământ cu „Târgul locurilor de muncă pentru tineret”.

19. Fundatia Episcop Melchisedec Roman propune ca temă „Servicii sociale – un sprijin pentru bătrâni şi copii ce provin din medii defavorizate”.

Articolul precedentMarc şi Margine, sub tricolor
Articolul următorCetatea, înfrângere înainte de baraj