Program de audienţe la Primăria Agapia, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNeculai Nastasă, primarul comunei Agapia, acordă o deosebită atenţie rezolvării problemelor cetățenilor. Oricine are o problemă ce poate fi rezolvată şi care intră în atribuţiile administraţiei locale şi în spiritul legii se poate prezenta personal în audienţă la primar, viceprimar sau secretarul comunei după un program stabilit.

Pentru audienţe la primar, cetăţenii pot veni în fiecare zi de vineri,  între orele 10 şi 12, la viceprimar în fiecare joi, între orele 13 şi 15, iar la secretar în a treia zi de joi din lună, între orele 10 şi 14.

Audienţele se desfăşoară în sala de şedinţă din sediul primăriei.

Program de audienţe la Primăria Agapia, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNoi respectăm programul de audienţe şi încercăm să rezolvăm problemele pe care ni le aduc la cunoştinţă cetăţenii. Evident, pe cele care intră în atribuţiile noastre. Însă nu de puţine ori am primit şi am ascultat problemele multor cetăţeni şi în afara programului de audienţe, pentru că aşa mi se pare firesc să ascult omul şi să încerc să-l ajut. Sau dacă nu putem să-l ajutăm noi măcar să-i dăm un sfat bun şi să-l îndrumăm spre alte instituţii care-i pot rezolva problema. Cred că între administraţia locală şi cetăţeni trebuie să existe un respect reciproc”, ne-a declarat primarul Neculai Nastasă.

C.T. STURZU

Articolul precedentFoto. Sancţionaţi pentru că au aruncat gunoiul aiurea
Articolul următorA început procesul elevului acuzat că şi-a înjunghiat colegul în parcul central din Roman
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.