Daniel ȘandruProfesorul ieșean Daniel Șandru, fost președinte al Senatului Universității „Petre Andrei” Iași, printr-o decizie a Guvernului, a devenit secretar de stat, urmând să coordoneze Departamentul Centenar.

Acesta a fost înființat, pe 6 iulie 2016, și are ca misiune organizarea tuturor evenimentelor dedicate aniversării Centenarului României (1918-2018).

„Este o deosebita onoare, dar și o provocare instituțională să coordonez Departamentul Centenar din cadrul Guvernului Romaniei, structura care se va ocupa de organizarea manifestarilor prilejuite de împlinirea a 100 de ani de la fondarea României Mari.  Principalul meu obiectiv este ca Centenarul României să reprezinte un moment în care întreaga societate să se bucure de importanţa marcării celor 100 de ani. Mă voi întâlni cu dl. Dragoș Tudorache, șeful Cancelariei Primului-Ministru, pentru a face calendarul evenimentelor din perioada următoare”, ne-a declarat, în exclusivitate, prof. Daniel Șandru.

Începând cu data de 1 septembrie, prof. Daniel Șandru își va suspenda activitatea de cadru didactic al Universității „Petre Andrei” Iași, dar va  rămâne director onorific la revista „Timpul” și  președinte al Juriului Național al Campaniei „Oamenii Timpului”. (C.T. STURZU)

Articolul precedentAici sunt banii dv: De ce s-a făcut rectificare bugetară!
Articolul următorMedicul Juncu propune: „Dați un leu pentru Spitalul Județean”!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.