Cunoscutul profesor dr. Constantin Dumitru Dulcan este invitat special la Târgul de carte Libris ce se va desfășura la Piatra-Neamț în perioada 15-18 septembrie. Domnia sa va susține conferința „Puterea gândului” cu ocazia lansării ediției aniversare a celui mai cunoscut și apreciat volum „Inteligența materiei”, publicat în limbile română, franceză și engleză. Dublul eveniment va fi găzduit la Casa de Cultură sâmbătă, 17 septembrie, ora 17 și se așteaptă un public numeros, având în vedere că intrarea este liberă.

Prof. dr. Constantin Dulcan – dublu eveniment la Libris Piatra-Neamț, conferință și lansarea ediției aniversare trilingvă „Inteligența materiei”, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Organizatorii ediției a XIII-a a Târgului de carte „Libris”  – Camera de Comerț și Industrie Neamț și Primăria Piatra-Neamț – invită iubitorii de carte tipărită să participe la toate evenimentele propuse, care vor începe joi, la ora 12, cu deschiderea oficială, urmată de lansări de carte ale scriitorilor nemțeni și nu numai.

Târgul va fi găzduit la Pavilionul Expozițional Municipal de pe bulevardul Republicii, lângă gară și este structurat cu standuri de carte la parter și spațiul de la etaj pentru conferințe, lansări de carte, autografe.

Cristina Iordache

Articolul precedentMara Calista, deputat PNL: „Vești bune! Tații beneficiază de concediu paternal la nașterea fiecărui copil!”
Articolul următorZiua Pompierilor la Piatra-Neamţ