0:00

Produse de hidraulică și consumabile industriale pentru proiectele tale, de la Tehnovest, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDacă vrei să ai parte de unele dintre cele mai utile produse în materie de hidraulică și pneumatică, Tehnovest te așteaptă cu o gamă variată. Pe site ai la dispoziție consumabile industriale și multe alte articole de uz profesional și personal, care te vor ajuta la proiectele tale. Multitudinea de produse cuprinde un număr de ordinul sutelor de mii, așadar nu vei avea probleme în găsirea a ceea ce ai nevoie. Stocul extern este o altă categorie care îți mai aduce un plus de produse, astfel încât să poți beneficia de tot necesarul proiectelor tale.

Magazinul online Tehnovest are inclus în gama de produse tot ceea ce îți trebuie pentru orice proiect la care ești implicat. Fie că vorbim despre proiectele casnice și proprii, fie că ne referim la cele industriale, pe site vei găsi echipamente și produse corespunzătoare fiecărei etape. Spre exemplu, poți opta către gama variată de cilindri  si amortizoare soc de calitate care sunt disponibili în mai multe dimensiuni, forme și modele. La fiecare produs ai detaliate informații referitoare la modul de utilizare, dar și la dimensiunile în care este disponibil acesta.

Echipamentele și ustensilele disponibile sunt afișate în secțiunea „Magazin” și „Catalog”. Acestea două dispun de mii de produse speciale pentru a-ți fi de ajutor în finalizarea proiectelor. De cealaltă parte, dacă se întâmplă să nu găsești ceea ce ai nevoie, ai la dispoziție stocul extern în secțiunea de Catalog. Magazinul cuprinde un stoc de peste 300.000 de produse, iar cel extern are o disponibilitate de peste 120.000. Printre acestea vei găsi și cilindrii pneumatici cu dubla actiune.

Orice proiect ai avea, cu siguranță vei găsi produsele potrivite!

Gama extinsă de echipamente și accesorii cuprinde consumabile industriale, produse de pneumatică și hidraulică. Pe site-ul tehnovest.ro ai la dispoziție multiple dimensiuni și capacități ale mai multor produse, majoritatea având disponibilă opțiunea de a selecta dimensiunea dorită. Poți alege versiunile standard ori pe cele afișate la fiecare produs în parte.

Te poți orienta către următoarele produse: cilindri, amortizoare de zgomot, amortizoare de șoc, supape de siguranță, conectori și adaptoare pentru furtun, vacuum, distribuitoare, cuple rapide, consumabile industriale, electrovalve, supape simple, țevi, furtunuri, dispozitive pentru măsurarea presiunii, pentru măsurarea temperaturii, coliere, scule de mână, pistoale de suflat, racorduri filetate, robineți cu bilă, de închidere, rulmenți și fitinguri.

Cu ajutorul tuturor acestor produse, vei reuși să finalizezi în timp util și în mod eficient toate proiectele tale.

Stocul extern te așteaptă cu sute de mii de produse

Tehnovest dispune de sute de mii de produse speciale pentru sfera industrială, asigurând un stoc de 120.000 de produse. Secțiunea îți oferă acces la o gamă extinsă, dintre care poți alege tot ceea ce este necesar pentru diverse proiecte. În timp util, produsele și echipamentele vor ajunge la destinație.

Magazinul online este locul de unde poți achiziționa o vastă gamă de echipamente și ustensile, pentru ca fiecare lucrare să fie una de calitate și nu în ultimul rând – finalizată cu succes.

Contact: [email protected]

ADV

Articolul precedentCOD GALBEN Viscol şi ninsori moderate în Bacău, Neamţ, Suceava şi Vaslui
Articolul următorCOD GALBEN de viscol și val de frig
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.