0:00

Proconsul a încântat publicul din Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn show special a susţinut în prima zi a Noului An trupa Proconsul pe scena Târgului de Crăciun de la Neamţ. Fomaţia, care în 2016 a sărbătorit 17 ani de activitate, a încântat publicul pietrean cu cele mai cunoscute piese ale sale.

„Am trăit o seară minunată. Sunt nişte artişti valoroşi, pasionaţi de ceea ce fac. A fost o încântare să-i vedem şi să-i ascultăm”, a declarat una dintre spectatoarele venite la concertul de la Curtea Domnească.

„Există şi la noi în România trupe importante. Una dintre acestea este Proconsul. Cei 5 muzicieni sunt foarte buni, nu ştiu dacă aţi observat că vocea lui Bodo sună la fel şi în direct şi înregistrat„, a specificat unul dintre fanii îndrăgitului grup.

Alături de Pronconsul pe scenă a urcat şi cântăreaţa pietreană Teodora Sava, participantă la toate ediţiile speciale din cele 7 sezoane ale concursului musical Next Star de la Antena 1.

„Am cântat cu ea la Bucureşti, acum cântăm cu ea la Piatra Neamţ! Începem anul tot pe scenă!”, au scris componeţii trupei Proconsul pe Facebook. (Ana MOISE)

Articolul precedentBărbat găsit mort pe marginea drumului la Timişeşti
Articolul următorCum se restituie banii neutilizaţi pentru „Cuminţenia Pământului”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.