Proces ”ecologic” între firma lui Pinalti și Salubritas, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSC Strong Montaj, firma pentru care este judecat fostul primar de Piatra-Neamț sub acuzația de spălare de bani, a fost chemată în instanță de SC Salubritas. Numai faptul că aceste două societăți, una aflată în subordinea primăriei și cealaltă legată ani buni de fostul primar, apar pe portalul judecătoriei, în același proces, face deliciul oricărui om de rând care are treabă pe la instanță. Dar motivul, ei bine motivul este absolut de senzație (olfactivă): o toaletă ecologică!

Noi am închiriat o toaletă acestei societăți, în 2014, pentru un termen mai lung, iar pentru ultimele cinci luni din contract nu am primit chiria”, ne-a declarat Tatiana Ciucanu, directoarea SC Salubritas.

Nu este o sumă mare, este vorba despre 2.000 de lei, dar pentru noi este un debit pe care trebuie să-l recuperăm cumva. Am trimis două notificări la Strong Montaj și, dacă nu am rezolvat în acest fel, am deschis acțiune în pretenții. Nu știu, poate vom recupera banii și nu va mai fi nevoie să ne judecăm”.

În ultimii doi ani și jumătate, de când s-au acutizat problemele penale ale lui Gheorghe Ștefan, Strong Montaj (firma cu care a negat constant că ar fi avut vreo legătură în ciuda faptului că procurorii DNA susțin că au dovezi în acest sens) a adunat 15 procese numai pe rolul Judecătoriei Piatra-Neamț, multe din ele pentru datorii neachitate către diverși parteneri de afaceri.

Articolul precedentEvaluarea Națională: Ministerul anunță rezultatele definitive pe Facebook
Articolul următorVACANŢE MUZICALE 2016, ZIUA A IV-A
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.