0:00

Știre actualizată. Probleme pentru Banca Transilvania: aplicația informatică și cardurile nu funcționează. Compania anunță că problemele au fost rezolvate, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare ora 15.00: „Toate aplicațiile BT (BT Pay, BT24, NeoBT & BT GO) și toate cardurile BT funcționează normal”, este mesajul transmis de Banca Transilvania.

Actualizare ora 13.50: Banca Transilvania anunță că serviciile BT Pay funcționează normal.

Actualizare ora 13.00: Banca Transilvania a anunțat pe pagina sa de Facebook: „Cardurile BT funcționează normal”.

Știre inițială: Astăzi, 4 iunie, în jurul amiezii au început să fie sesizate probleme cu aplicația informatică a Băncii Transilvania, unii utilizatori neputând să se logheze. De asemenea, se pare că ar exista și probleme cu desfășurarea tranzacțiilor.

Pe contul de Facebook al Băncii Transilvania a fost postat și un mesaj, în jurul orei 11.30: „În acest moment aplicațiile și cardurile BT funcționează cu intermitențe. Lucrăm la rezolvarea situației în cel mai scurt timp – ne pare rău pentru inconveniențe”.

Vom reveni cu amănunte.

Z.C.

Articolul precedentFOTO. O cisternă ce transporta motorină implicată într-un accident la Gâdinți. Traficul este blocat pe ambele sensuri
Articolul următorPrimarul Andrei Carabelea anunță că lucrările la coridorul principal de mobilitate se vor finaliza până la 31 iulie
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.