Joi, 4 noiembrie, organizaţia Pro România Bălţăteşti a primit vizita a trei lideri de la judeţ. Este vorba despre consilierii judeţeni Florin Vornicu şi Ovidiu Gavril şi a lui Cristian Tihenea, coordonator de colegiu. Cei trei lideri Pro România de la judeţ le-au transmis consilierii locali Constantin Oprea, Eugen Grigoraş şi Gheorghe Timofte, mesaje de unitate dar şi o mai mare mobilizare în lupta cu pandemia.

Am venit împreună cu colegii mei pentru a ne întâlni cu trei consilieri locali din localitate. A fost vorba de o întâlnire care a vizat mai mult problemele pandemice cu care ne confruntăm de o bună perioadă de timp. Noi intenţionăm să mobilizăm consilierii noştri astfel încât să stea aproape de cetăţeni, să identifice persoanele vulnerabile la îmbolnăvire, să-i îndemne către medicul de familie, în momentul în care observă că apar primele simptome ale bolii. Vedem cu toţii situaţia medicală alarmantă la nivel județean și naţional şi considerăm că rolul consilierilor noştri locali este să stea cât mai aproape de persoanele vulnerabile, în special de persoanele în vârstă. Întâlnirea de azi a avut şi un alt obiectiv, acela de a transmite colegilor noştri de la Bălţăteşti un mesaj de unitate, de reorganizare a organizaţiei judeţene. Organizaţia Pro România Neamţ se doreşte a fi mult mai puternică şi acest deziderat poate fi realizat doar dacă vom fi uniţi. Pro România îşi doreşte unitate şi să trecem prin această pandemie cât mai uşor”, ne-a spus Florin Vornicu, consilier judeţean Pro România.

A fost o întâlnire benefică pentru organizaţia noastră. S-au discutat  și analizat mai multe probleme şi  şi am ajuns cu toţii la un numitor comun. Atât organizaţia judeţeană cât şi organizaţiile locale trebuie să fie mai unite, mai mobilizate, astfel încât să devenim mai puternici. Noi, cei de la Pro România Bălţăteşti, vom fi ca şi până acum ochiul vigilent din administraţia locală, pentru că rolul nostru este de a fi alături de oameni şi de a dezvolta această comună”, ne-a spus şi Constantin Oprea, preşedintele organizaţiei Pro România Bălţăteşti.

C.T.S

Articolul precedentFoto. Autoturism intrat într-un cap de pod la Fălticeni
Articolul următorȘtire actualizată. Urmărită internațional, fugită de sub escorta poliției
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.