0:00

PRM “Vadim” Neamţ se laudă cu 4.000 de membri, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Prezența liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, la Piatra Neamț a adus un suflu nou peste organizația Neamț. Președintele interimar al PRM Neamț, Stejărel Nistor spune că vechii membri ai PRM s-au reîntors în partid după ce și-au dat seama că nu există decât un singur PRM, cel condus de Corneliu Vadim Tudor. Mai mult, Stejărel Nistor se laudă cu peste 4.000 de membri și organizații în peste 80% din localitățile județului Neamț.

”Avem peste 4.000 de membri PRM în tot județul și încă se lucrează la baza de date pentru că, la alegerile din 2012, în județul Neamț, PRM a primit 6.600 de voturi. Oamenii la început erau suspicioși, nu înțelegeau ce se întâmplă cu PRM-ul. Acum însă s-au convins că așa-zisa aripă Funar practic nu există atât timp cât li s-a refuzat lista cu semnături pentru europarlamentare și nu le-au fost admiși reprezentanți în Biroul Electoral Central. Acum toți acești oameni au început să ia legătura cu noi, inclusiv consilierii locali ai PRM, s-au lămurit și s-au reîntors la Vadim Tudor, adică în adevăratul PRM. Mai rămâne problema cu sediul PRM de la Piatra Neamț, aici va trebui să facem o mediere cu domnul Badea, pentru că noi nu vrem scandal, eu personal îl respect pe dl. Badea și așa este corect”, a declarat Stejărel Nistor, președinte interimar PRM Neamț.

Dumitru Badea, șeful PRM Neamț – aripa Gheorghe Funar, îl contrazice însă pe Stejărel Nistor. ”Nu este adevărat, nu au nicio evidență, dacă e așa să vă arate adeziunile. La început aveam filiale și organizații în aproape tot județul, acum abia dacă mai sunt în 50 de localități. Dacă inițial erau în tot județul aproximativ 11.000 de membri PRM, acum abia dacă mai sunt 4.000”, a spus Dumitru Badea. (I.C.)

Articolul precedentDezbatere electorală la Târgu-Neamț
Articolul următorTribunul vorbește despre ANI

2 COMENTARII

  1. SE TRAIESTE DIN AMINTIRI, 3% este un procent mare.
    Corneliu Vadim Tudor, de mult nu mai ştie pe ce lume trăieşte. A fost o vreme când oameni de bună credintă îl mai coordonau, dar acum nu mai are cine. PRM – ul are nevoie de un conducător adevărat, de un patriot, de un luptător loial pentru Patrie şi Poporul Român. Urgent trebuie înlocuit.

Comentariile sunt închise.