Două accidente au avut loc astăzi, 8 februarie, din aceeași cauză: nerespectarea indicatoarelor și, implicit a regulilor privind prioritatea.

Prioritatea ”facultativă”: autoutilitară izbită de microbuz, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimul s-a petrecut la Roman, unde un bărbat de 35 de ani din Trifești, care conducea un autoturism nu a respectat indicatorul ”Oprire”, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 30 de ani, din Roman. Atât șoferul din Trifești, cât și femeia de 68 de ani, care era pasageră în mașina lui, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați, ocazie cu care s-a stabilit că tânărul de 30 de ani se afla sub influența alcoolului. Polițiștii au reținut ambele permise de conducere și au întocmit un dosar penal în cauză, pentru vătămare corporală din culpă.

Al doilea accident s-a petrecut la orele prânzului, la intersecția drumurilor Piatra Neamț-Mărgineni și Roznov-Girov. Un autobuz, condus de un bărbat de 41 de ani, din Mărgineni, a intrat într-o dubiță, căreia nu i-a acordat prioritate. Impactul s-a soldat cu 3 victime, două din autobuz și una din dubiță, toate femei. În starea cea mai gravă era o femeie de 41 de ani, pasageră în autobuz, care s-a lovit la cap și și-a pierdut conștiența. (C.M.)

Articolul precedentPăruială conjugală, la senectute
Articolul următorCopil răpus de gripă! Vizitatorii au acces restrâns în spitalele din Neamț!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.