0:00

Doi suceveni au fost prinşi, luni, 22 ianuarie, de către poliţiştii de frontieră, cu 4.000 de pachete de țigări, de proveniență ucraineană, ce urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă, potrivit unui comunicat de presă.

Prinşi pe graniţă cu 4.000 de pachete de ţigări, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În jurul orei 20:00, lucrătorii noștri au observat, pe raza localității Vicovu de Sus, județul Suceava, două persoane care se deplasau de la frontiera de stat spre interiorul țării, transportând colete voluminoase. Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză, efectuând somațiile legale prin voce, moment în care acestea au abandonat coletele și au încercat să fugă”, se precizează în comunicat.

Prinşi pe graniţă cu 4.000 de pachete de ţigări, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii au reușit reținerea celor două persoane, care au fost identificate ca fiind cetățenii români F.J. în vârstă de 20 de ani și G.M., de 17 ani, ambii domiciliați în judeţul Suceava. Au fost informate și autoritățile de frontieră ale statului vecin. Zona a fost cercetată amănunţit, fiind descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană.

Prinşi pe graniţă cu 4.000 de pachete de ţigări, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎntreaga cantitate de țigări, în valoare de 46.800 lei, a fost confiscată. Cei doi sunt cercetați de către polițiștii de frontieră „sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă și trecere frauduloasă a frontierei de stat”. (ZCH NEWS; FOTO: Poliţia de Frontieră)

Articolul precedentManagerul interimar al Ambulanţei Neamț a picat testul grilă
Articolul următor„Campionii României în şcoală, liceu şi universitate” la Şcoala „Alexandru Ioan Cuza” Roman
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.