0:00

Polițiști de frontieră de la Sculeni (Iaşi), împreună cu inspectorii vamali, au descoperit, vineri, 21 octombrie, 610 grame de bijuterii, pentru care o femeie din Republica Moldova nu a putut prezenta documentele legale, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

“În jurul orei 3:00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, Galina A., în vârstă de 47 de ani, din Republica Moldova, pasageră într-un microbuz marca Volkswagen. În baza analizei de risc și a informațiilor deținute de polițiștii de frontieră s-a solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra persoanelor și bagajelor aflate în microbuz. Cu ocazia controlului specific, echipa comună formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali a descoperit, în buzunarele hainei Galinei A., 155 de bijuterii din metal alb (presupus a fi argint), în greutate totală de 0,610 kilogframe, pentru care femeia nu a putut prezenta documente legale”, a declarat comisar Mihaela Denis Lazăr, purtător de cuvânt al ITPF Iaşi.

A fost luată măsura reținerii bijuteriilor, în vederea confiscării, și sancționarea contravențională a femeii, pentru nedeclararea bunurilor, cu 8.000 de lei. (ZCH NEWS; FOTO: ITPF Iaşi)

Articolul precedentParlamentare 2016: Numai 8 sunt norocoși la PSD Neamț!
Articolul următorBinefacerea inutilă: În Canada fără vize din 2017
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.