pietricica turism

Procurorii DIICOT Suceava au reținut, duminică, 24 decembrie, pentru 24 de ore, un bărbat din judeţ, pe care îl acuză de “trafic de droguri de risc, în formă continuată”, potrivit unui comunicat de presă al DIICOT.

“În cauză există suspiciunea rezonabilă că inculpatul Teodorescu Constantin a deținut în locuința sa cantitatea de aproximativ 2.300 grame de cannabis, cu scopul de a o oferi spre vânzare. În cursul zilei de 23.12.2017, cel în cauză a fost depistat în trafic, de către organele de poliție, având asupra sa 1.024,1 grame, din cele menționate anterior, cantitate pe care urma să o comercializeze. La data de 23.12.2017, a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința inculpatului Teodorescu Constantin din comuna Volovăț, judeţul Suceava, de către procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Serviciul Teritorial Suceava împreună cu lucrătorii de poliție din cadrul B.C.C.O. Suceava, ocazie cu care a fost identificată cantitatea de aproximativ 1.300 grame de fragmente vegetale, ce prezintă caracteristicile plantei de cannabis precum și sumele de 12.000 de lei, 3.060 euro și 40 de lire sterline”, precizează sursa citată.

Bărbatul a fost prezentat pe 24 decembrie cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Suceava care a dispus această măsură pentru o perioadă de 30 de zile. (ZCH NEWS; FOTO: DIICOT, IGPR)