tigari contrabanda 05Un bărbat din comuna Vorniceni (Botoşani) a fost descoperit, luni, 24 august, cu 11.000 de ţigări asupra lui. Poliţiştii au constatat că acesta nu poate justifica provenienţa ţigărilor şi nici provenienţa unor sume de bani pe care le avea asupra sa. Va fi cercetat pentru contrabandă.

„La data de 24.08.2015, poliţiştii din comuna Roma au identificat pe DJ 296, în localitatea Roma, judeţul Botoşani, un autoturism staţionat, care prezenta avarii ale caroseriei şi avea aplicată o singură plăcuţă cu număr de înmtriculare, la partea din faţă. Verificările efectuate ulterior au stabilit că în fapt, numărul de înmatriculare aparţine unui alt autoturism. În timpul examinării vehiculului, poliţiştii au observat o autoutilitară care circula pe DJ 296, al cărei conducător auto a manifestat un comportament suspect în trafic. Acesta a fost identificat în persoana lui E.I., de 40 de ani, din comuna Vorniceni, judeţul Botoşani.

Efectuând controlul autoutilitarei, poliţiştii au găsit 11.000 ţigarete de contrabandă (550 de pachete având aplicate timbre de acciză Republica Moldova şi Ucraina). Asupra bărbatului au fost de asemenea găsite, sume de bani şi 6 cartele telefonice nefolosite. Acesta nu a putut justifica provenienţa bunurilor şi respectiv a sumelor de bani, astfel încât poliţiştii au dispus ridicarea acestora în vederea confiscării. Totodată, întrucât s-a stabilit că autoturismul găsit abandonat era de asemenea deţinut de E.I., cele două autovehicule au fost indisponibilizate la sediul I.P.J. Botoşani. În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracţiuniilor de contrabandă şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”, se precizează în comunicatul de presă al Poliţiei Botoşani. (ZCH NEWS)

Articolul precedentS-au căpătuit de la biserică: 750 lei şi… 3 sticle cu vin
Articolul următorMaşini noi pentru poliţiştii din Bacău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.