0:00

Doi tineri, cu vârste de 18 și 20 de ani, din Roman și din Bozieni, au fost reținuți de polițiști, în ziua de 28 iulie, sub acuzația de furt calificat. Unul dintre ei a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă niște găleți cu var.

Din activitățile investigative desfășurate a reieșit Prins când încerca să vândă găleți cu var furate, ZCH NEWS - sursa ta de informațiifaptul că, în noaptea de 27 spre 28 iulie, cei doi ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil din Roman, ce aparține unui bărbat de 36 de ani, de unde ar fi sustras mai multe materiale de construcții, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.100 de lei”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

După o noapte petrecută la arrest, cei doi vor fi  prezentați astăzi, 29 iulie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.

 

Articolul precedentRaul Papalicef: ”Cine vrea să urce pe Ceahlău, trebuie să suporte o diferență de nivel de 2000 de metri într-o zi”
Articolul următorRossal insistă pe colectarea separată la sursă a deşeurilor