vcm-piatra-neamt-blocajFormația masculină de volei VCM-LPS Piatra Neamț susține miercuri, 19 octombrie, de la ora 16:00, primul meci pe teren propriu în actualul campionat al Diviziei A1. Adversara jucătorilor pregătiți de Nicolae Buruș va fi Tricolorul Ploiești, o echipă care, deși se află abia la al doilea parcurs consecutiv în elita internă, reprezintă o forță în voleiul autohton. Cu un nou antrenor în persoana fostului internațional Sergiu Stancu, fiul ex-tehnicianului de la Unic Petrică Stancu, și cu o pleiadă de jucători străini aduși în inter-sezon, obiectivul prahovenilor este ocuparea unui loc pe podium, după ce în campionatul trecut s-au situat pe locul al 5-lea.

„Este o echipă cu mulți jucători străini, bine așezată, cu o forță de atac formidabilă, dar sperăm să ne concentrăm și să reușim să ne impunem în fața ei, deși ne va fi enorm de greu. N-am prea avut noroc la tragerea la sorți a programului meciurilor, în primele trei etape întâlnind Steaua, Tricolorul și Arcada Galați”, a declarat Constantin Niță, directorul executiv al pietrenilor.

În prima etapă a campionatului, VCM-LPS a cedat la Steaua cu 1-3, iar ploieștenii au învins cu 3-1 formația Volei Club Caransebeș. Echipa de început a Tricolorului a cuprins numai jucători străini: Jose Carrasco, Aleksandar Milivojevic, Hiroshi Centelles, Kostiantyn Zhylinskyi, Kostiantyn Riabukha, Windson Ferreira – Goran Skundric.

„Ar trebui să servim puternic și să menținem o stare de concentrare maximă în jocul nostru pe toată durata meciului ca să putem câștiga”, a mai spus Constantin Niță.

Asociaţia Clubul Sportiv Tricolorul LMV Ploieşti a fost înfiinţată în anul 2007, de către foşti jucători de volei ai oraşului Ploieşti. (Ana MOISE)

Articolul precedentSpitalul Târgu-Neamț la ceas aniversar
Articolul următorANI: Incompatibili la Grinţieş, Negreşti şi Dochia! Probleme şi la Fălticeni!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.