0:00

Primul candidat pentru funcția de adjunct al Poliției Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFuncția de adjunct al șefului Poliției Roman, vacantă după pensionarea comisarului șef Cristian Malei, a fost scoasă la concurs. Înscrierile au loc până pe data de 9 decembrie, iar în perioada 15-23 decembrie vor fi testați psihologic candidații ale căror dosare de înscriere trec de etapa de validare. Proba de interviu va avea loc pe 11 ianuarie, iar rezultatele finale se afișează pe 13 ianuarie 2017, după scurgerea termenului de soluționare a contestațiilor.

Candidații trebuie să fie ofițeri, cu gradul minim de inspector principal, să aibă studii universitare de lungă durată cu diplomă de licență, plus pregătire de specialitate, să deţină/să obţină autorizaţie de acces la informaţii clasificate din clasa „Secret de stat”, nivel „strict secret”, și să îndeplinească toate condițiile de vechime și de aptitudini.

Concursul va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale, care va fi apreciat cu note de la 1 la 10. Va fi declarat admis candidatul care are nota cea mai mare şi a obţinut minim nota 7.

Primul care s-a înscris în cursă este comisarul șef Constantin Radu, ofițerul care a fost împuternicit să exercite atribuțiile de adjunct timp de 6 luni. (C.M.)

Articolul precedentFOTO Grumăzești: Stâlpi care stau să cadă peste oameni și mașini
Articolul următorGheorghe Ștefan vrea să vorbească și la Tribunalul Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.