0:00

Cu pompierii la poartă şi cu E.ON-ul pe casă

Un sătean din Dobreni s-a speriat de moarte, în dimineaţa de 25 februarie, când a văzut un adevărat “foc de artificii” la consola de pe casă, şi a sunat la pompieri. Un echipaj din Piatra Neamţ a stat la poarta omului până au venit electricienii de la E.ON să vadă care este problema şi să remedieze defecţiunea.

Pagube de 15.000 de lei de la un reşou

O hală industrială din Roman a luat foc, în după-amiaza de 25 februarie, din cauza unui reşou. Au ars o tonă de deşeuri din vată minerală bazaltică, depozitate în pod, un autoturism, vopsea, diluant şi textile, toate în valoare de 15.000 de lei. După ce au lichidat incendiul din hală, pompierii militari au fost chemaţi la o locuinţă din oraş, unde cineva a dat foc unor deşeuri din pivniţă, pentru ca, în jurul orei 19,30 să fie anunţaţi de un incendiu în satul Iucşa, comuna Bozieni. O casă s-a aprins din cauza coşului de fum, iar acoperişul, pe o suprafaţă de 70 mp, şi cam 150 kg de textile, depozitate în pod, s-au făcut scrum.

Jandarmii au stins un magazin

Patru subofiţeri de la Postului de Jandarmi Montan Bicaz au dovedit, ieri dimineaţă, că în caz de nevoie, pot fi foarte buni pompieri. Militarii se aflau la instruirea care precede intrarea în serviciu, la sediul subunităţii, când au observat că iese fum de la un magazin din apropiere. “Jandarmii au intervenit şi au acţionat pentru limitarea şi stingerea incendiului care a fost localizat în interiorul clădirii. Intervenţia promptă a subofiţerilor nu a permis extinderea focului”, a declarat căpitanul Cătălin Resmeriţă, purtătorul de cuvânt al IJJ Neamţ. (C. MIRCEA)

Articolul precedentIonel Arsene: “Decizia PNL de a ieşi de la guvernare este o greşeală”
Articolul următorȘi doftorii are mușchi