Astăzi, 12 iunie, a fost o zi ce merită consemnată în istoria recentă a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Neamț și nu numai. Funcția de manager pare să prezinte interes pentru cel puțin două persoane care s-au prezentat conducerii spitalului și au solicitat să li se pună la dispoziție toate informațiile necesare întocmirii proiectului de management.

„Da, sunt două persoane care vor să viziteze spitalul și au solicitat informații financiare, legat de structura organizatorică și alte date de care au nevoie pentru realizarea proiectului de management. Suntem în perioada în care cei care doresc pot să viziteze spitalul și cei doi domni par destul de hotărâți să candideze. Au lăsat solicitări scrise și mâine, în jurul orei 10, le vom pune la dispoziție copii după documentele solicitate. Sper să se concretizeze acest interes și să se înscrie la concurs. Eu am spus că mă înscriu la acest concurs dacă nu vor fi candidați”, a declarat dr. Cristina Iacob Atănăsoaie, managerul interimar al spitalului.

Primul care va vizita spitalul mâine, 13 iunie, este economistul pietrean Alex Filimon, care are în portofoliu un MBA la Halifax, specializat în marketing informatic, a lucrat câțiva ani în Canada și Scoția, și un doctorat la care a renunțat.

Dr. Codruț Munteanu este medic primar chirurg și doctor în științe medicale. Conduce, din anul 1993, primul spital privat din România, înființat la București. Societatea Creștină Medicală Munposan ’94, specializată în chirurgie generală inițial și în endocrinologie, acordă în ultimii ani servicii medicale diversificate, inclusiv prin contract cu casa de asigurări de sănătate. Renumele dr. Munteanu atrage lunar zeci de pacienți din țară, inclusiv din Neamț.

Funcția de manager al SJU Piatra Neamț a fost scoasă la concurs de mai multe ori. (C.I.; FOTO: Ziarul Lumina)

Articolul precedentCine mai dispută baraj şi cine e deja în Liga a III-a
Articolul următorS-a întâmplat din nou: accident în intersecția de la Căciulești
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.