Elena Udrea va fi prezentă, și în acest final de săptămână, în Colegiul Roman – Ion Creangă, aceasta fiind cea de-a cincea vizită din acest an. Chiar dacă deputatul înfiat de familia romașcană face parte din PMP, iar primarul Laurențiu Leoreanu încă e membru PDL, pe cei doi îi leagă nu doar Fundația Mișcarea Populară, ci și o prietenie.

Edilul Romanului a fost prezent inclusiv la ziua deputatului, la împlinirea a 40 de ani în decembrie anul trecut, iar de Ziua Femeii vor petrece tot împreună. Ca la ultimele evenimente importante, edilul va fi însoțit de soția sa, dar și de echipa din PDL.

“Ziua de 8 Martie o voi petrece cu echipa. Și doamna deputat Elena Udrea va fi prezentă în județ. Nu pot spune unde vom petrece, dar ca de fiecare dată vom fi împreună. Am primit o invitație la un restaurant din județul Neamț și vom petrece împreună cu familia mea și cu echipa mea”, a declarat Laurențiu Leoreanu.

Edilul Romanului nu a lipsit nici de la botezul nepoatei primarului Gheorghe Ștefan de săptămâna trecută, eveniment la care a fost prezentă atât Elena Udrea, cât și europarlamentarul Elena Băsescu, fiica președintelui României. (C. MATEI)

Articolul precedentBrenciu, Cazan și Baniciu, la Roman de 8 martie
Articolul următorFiscul Neamț, parc auto pentru licitatatori